kjøkken

Kjøkkensjefen

Kjøkkensjefen, etablert 1953, utgis av Norges Kokkemesteres Landsforening, (NKL).
Kjøkkensjefen setter fokus på mat, trender og aktualiteter i mat-Norge, og dekker kokkeaktiviteter, arrangementer og konkurranser Norge rundt.

Kjøkkensjefen skal være informativ og ivareta alle faggrupper innenfor kokkefaget.

Motto for bladet er; Faget i fokus!

Opplag: 1 582; Frekvens: 4 utgaver pr år

Bladets målgruppe er Kjøkken- og restaurantledere i hotell- og restaurantfaget, kokker, servitører og andre bransjerelaterte personer og bedrifter. Bladet retter seg først og fremst mot Norges Kokkemesteres Landsforenings medlemmer, men skal også være av interesse for andre.

2. halvår 2021 og 1. halvår 2022 Trykket Digital Totalt
Foreningsabonnement 1 511 1 511
Betalt abonnement 56 56
Løssalg
Rabattert abonnement (over 50% rabatt)
Regelmessig gratis distribuerte 15 15
Distribuert i alt 1 582 1 582




Leserdokumentasjon: Ja

Nr. Materiellfrist Utgivelse
1 10.01 10.02
2 04.04 12.05
3 01.09 29.09
4 01.11 01.12


Avbestillingsfrist: 4 uker
Vi forbeholder oss retten til endringer i utgivelsesdatoen.

Format 4 farger Stående Liggende
2/1 side 29 900 420x297
1/1 side 16 900 210x297
1/2 side 10 900 105x297 210x147
1/4 side 7 900 210x65,5
Bakside 19 900 210x237


Film i digitalutgave - prises på spørsmål.
Pris på andre formater og andre bilag fastsettes etter avtale.
Alle priser er ekskl mva.
Provisjon: -
Formidl. godtgjørelse: -


Bladformat: A4
Spaltebredde: 65
Utfallende trykk: Ja
Satsflate: 210x297
Ferdiggjøring: Limfrest
Papirkvalitet innmat: 120 g Amber
Papirkvalitet omslag: 250 g Amber
Oppløsning: 300 dpi
Årsabonnement: Vanlig: kr 550,- Lærling: kr 245,- Bedrift: kr. 650,- Norden: kr 700,-

Kjøkkensjefen

Tollbugata 8A/B

0152 OSLO

Ansvarlig redaktør

Espen A. Wasenius

Mobil: 9577 45 69

Epost: espen@nkl.no

Annonseansvarlig

Cicilie Øksenvåg Bjørshol

Mobil: 414 54 520

Epost: cicilie@vestvind.no

Utgiver

Norges Kokkemesteres Landsforening (NKL)

Trykkeri

United Press