Kjøkkensjefen, etablert 1953, utgis av Norges Kokkemesteres Landsforening, (NKL).
Kjøkkensjefen setter fokus på mat, trender og aktualiteter i mat-Norge, og dekker kokkeaktiviteter, arrangementer og konkurranser Norge rundt.
Kjøkkensjefen skal være informativ og ivareta alle faggrupper innenfor kokkefaget.
Motto for bladet er; Faget i fokus!
Opplag: 1 503; Frekvens: 4 utgaver pr år
Kjøkkensjefen
Bladets målgruppe er Kjøkken- og restaurantledere i hotell- og restaurantfaget, kokker, servitører og andre bransjerelaterte personer og bedrifter. Bladet retter seg først og fremst mot Norges Kokkemesteres Landsforenings medlemmer, men skal også være av interesse for andre.
2. halvår 2022 og 1. halvår 2023 | Trykket | Digital | Totalt |
---|---|---|---|
Foreningsabonnement | 1 441 | 1 441 | |
Betalt abonnement | 49 | 49 | |
Løssalg | |||
Rabattert abonnement (over 50% rabatt) | |||
Regelmessig gratis distribuerte | 13 | 13 | |
Distribuert i alt | 1 503 | 1 503 |
Leserdokumentasjon: Ja
Nr. | Materiellfrist | Utgivelse |
---|---|---|
1 | 10.01 | 10.02 |
2 | 04.04 | 12.05 |
3 | 01.09 | 29.09 |
4 | 01.11 | 01.12 |
Avbestillingsfrist: 4 uker
Vi forbeholder oss retten til endringer i utgivelsesdatoen.
Format | 4 farger | Stående | Liggende |
---|---|---|---|
2/1 side | 29 900 | 420x297 | |
1/1 side | 16 900 | 210x297 | |
1/2 side | 10 900 | 105x297 | 210x147 |
1/4 side | 7 900 | 210x65,5 | |
Bakside | 19 900 | 210x237 |
Film i digitalutgave - prises på spørsmål.
Pris på andre formater og andre bilag fastsettes etter avtale.
Alle priser er ekskl mva.
Bladformat: A4
Spaltebredde: 65
Utfallende trykk: Ja
Satsflate: 210x297
Ferdiggjøring: Limfrest
Papirkvalitet innmat: 120 g Amber
Papirkvalitet omslag: 250 g Amber
Oppløsning: 300 dpi
Årsabonnement:
Vanlig: kr 550,-
Lærling: kr 245,-
Bedrift: kr. 650,-
Norden: kr 700,-
Norges Kokkemesteres Landsforening (NKL)
United Press
2024202320222021202020192018