Kjøkkenskriveren, tidsskrift for matomsorg, er et fagtidsskrift for ledere og ansatte i storkjøkken og kantiner. Bladet utgis av Kost- og ernæringsforbundet.
Målsettingen for Kjøkkenskriveren er til enhver tid å være det beste fagbladet for alle som jobber med matomsorg og produksjon av måltider i kantiner og institusjoner.
Temaene favner fra ledelse, drift og teknologi til oppskrifter og spesialkost. Fagartiklene i Kjøkkenskriveren er grundige, informative og faglig relevante både i storkjøkken, undervisning og matindustri. Bladet dekker også messer, fagkonferanser og konkurranser. Kjøkkenskriveren er uunnværlig for den som vil holde seg orientert om hva som skjer innen offentlig matomsorg.
Antall lesere: 13 000 (KANTAR Fagpresse 2022)
Opplag: 2 591; Frekvens: 6 utgaver pr år
Kjøkkenskriveren
Beslutningstakere og innkjøpere innen storhusholdning i offentlig og privat sektor:
helseinstitusjoner, Forsvaret, fengselsvesenet, internater, kantiner, catering osv.
Medlemmer i Kost- og ernæringsforbundet og alle andre i faggruppene kjøkkensjefer, kokker, kantinemedarbeidere, kostøkonomer, dietetikere, lærlinger og studenter ved kostøkonomutdanningen. Elever og lærere i restaurant- og matfagene.
Næringsmiddelindustrien. Leverandører av mat og utstyr til storkjøkken.
Søsterorganisasjoner i Norden.
2. halvår 2022 og 1. halvår 2023 | Trykket | Digital | Totalt |
---|---|---|---|
Foreningsabonnement | 2 152 | 2 152 | |
Betalt abonnement | 225 | 225 | |
Løssalg | |||
Rabattert abonnement (over 50% rabatt) | |||
Regelmessig gratis distribuerte | 214 | 214 | |
Distribuert i alt | 2 591 | 2 591 |
Antall lesere: 13 000 (KANTAR Fagpresse 2022)
Leserdokumentasjon: Ja
Nr. | Materiellfrist | Utgivelse |
---|---|---|
1 | 26.01 | 13.02 |
2 | 16.03 | 03.04 |
3 | 01.06 | 19.06 |
4 | 17.08 | 04.09 |
5 | 12.10 | 30.10 |
6 | 30.11 | 18.12 |
Avbestillingsfrist: 2 uker
Materiellfrist gjelder for trykklart digitalt materiell levert til trykkeriet.
Format | 4 farger | Stående | Liggende |
---|---|---|---|
2/1 side (oppslag) | 30 800 | ||
1/1 side | 16 800 | 192x276 | |
1/2 side | 11 600 | 92,5x270 | 190x133 |
1/3 side | 8 500 | 60x270 | 190x87 |
1/4 side | 7 900 | 92,5x133 | 190x65 |
2. omslag | 17 500 | ||
Bakside | 18 300 | ||
Tillegg: | |||
Spesialplassering | 1 800 |
Tilleggsomkostninger ved layout, sats og repro belastes kunden.
Provisjon: 7,0 %
Bilag
Bilagskategori | Pris | Vekt inntil |
---|---|---|
Løst | 12 500 | 20 |
Løst | 19 900 | 50 |
Løst | 25 600 | 100 |
Andre bilag etter avtale.
Bladformat: 210x297
Spaltebredde: 90
Utfallende trykk: Ja
Satsflate: 192x276
Ferdiggjøring: Stiftet
Papirkvalitet innmat: 90 g G-print
Papirkvalitet omslag: 150 g MultiArt Silk
Annonsemateriell i PDF sendes til Kjøkkenskriveren v/Sølvi Murvold, epost sbm@auroradm.no
Kost- og ernæringsforbundet
Merkur Grafisk AS