Horeca

Horeca er bransjens klart ledende ledertidsskrift, uunnværlig for proffene som ønsker å oppdatere seg på feltene organisasjon, ledelse, drift og konsept. Magasinet er velrenommert som forum for erfaringsutveksling og for gode råd til bransjen, beskrivelser av spennende konsepter, bedrifts- og trendanalyser.




Horeca redigeres etter Vær varsom-plakaten og Redaktør-plakaten.

Opplag: 4 251; Frekvens: 7 utgaver pr år

Ledere og mellomledere i hoteller, kurs-/konferanse og andre overnattingsbedrifter, resturanter, barer og puber, kaféer, contract catering, kantiner og institusjoner.

2. halvår 2022 og 1. halvår 2023 Trykket Digital Totalt
Foreningsabonnement
Betalt abonnement 569 152 721
Løssalg
Rabattert abonnement (over 50% rabatt)
Regelmessig gratis distribuerte 3 530 3 530
Distribuert i alt 4 099 152 4 251




Leserdokumentasjon: Ja

Nr. Materiellfrist Utgivelse
1 27.01 17.02
2 04.03 25.03
3 08.04 29.04
4 25.05 15.06
5 12.08 02.09
6 20.09 11.10
7 08.11 29.11


Avbestillingsfrist: 4 uker

Format 4 farger Stående Liggende
1/1 side 17 500 185x265
1/2 side 11 900 92x265 185x130
1/3 side 9 500 60x265 185x85
1/4 side 7 900 92x130 185x63
1/8 side 5 600 92x63
2. omslag 21 000
3. omslag 21 000
4. omslag 24 000
Oppslag 33 000


Årsoppføring i Horecamarkedet: kr 5000,- Alle priser er ekskl. mva.

Priser på nettannonsering: Ta kontakt med Rolf Goplen, tlf 95 10 29 92, epost: rolf@askmedia.no
Provisjon: 7,0 %
Pris etter avtale.


Bladformat: A4
Spaltebredde: 57 mm
Utfallende trykk: Ja
Satsflate: 185x265
Ferdiggjøring: Stiftet
Papirkvalitet innmat: 115 g glanset
Papirkvalitet omslag: 200 g glanset, UV-lakk

DIGITALT: PDF-filer med alle fonter embedded. CMYK-bilder i oppløsning 300 dpi. Print må medfølge. Tilleggsomkostninger for annet materiell belastes kunden. Digitaloverføring: rolf@askmedia.no

Utgiver

Ask media as

Trykkeri

Merkur Grafisk AS