Baker og Konditor

NORGES FAGBLAD FOR BAKER- OG KONDITORBRANSJEN – Vår visjon har alltid vært å være et av de mest moderne og delikate bladene innen matbransjen i Norge – vi skal inspirere, engasjere og informere.

I anledning Baker- og Konditorbransjens Landsforenings 125 års jubileum har magasinets design, layout og innhold fått en storslått oppgradering i 2023, samt at vi har tatt magasinet “inhouse”.

Vårt mål med magasinet er å styrke felleskapet og det å skape stolthet for fag og bransje! Vi ønsker å formidle kunnskap, dele informasjon, oppskrifter, fagstoff, nyt- tige tips og selvsagt også – LIDENSKAPEN. Ved å inspirere, engasjere og skape stolthet, håper vi også å kunne rekruttere unge og nye inn til bransjen.

I 2023 vil vi også kunne tilby helt nye muligheter når det kommer til annonsering i bladet, og vi planlegger også spennende ting digitalt.

Antall lesere: 3 000 (Kantar Media Fagpresse 2018)
Opplag: 660; Frekvens: 6 utgaver pr år

Bakere og Konditorer, de som er i eller er på vei inn i bransjen, lærlinger, skoleelever, bedriftsledere, leverandører, folkevalgte og myndigheter, de som har vært i bransjen, bakere og konditorer i Norden og selvsagt også de utenfor bransjen som ønsker å bli inspirerte, lære mer og innhente mer kunnskap.

1. halvår 2023 Trykket Digital Totalt
Foreningsabonnement 219 219
Betalt abonnement 441 441
Løssalg
Rabattert abonnement (over 50% rabatt)
Regelmessig gratis distribuerte
Distribuert i alt 660 660


Antall lesere: 3 000 (Kantar Media Fagpresse 2018)

Leserdokumentasjon: Ja

Nr. Materiellfrist Utgivelse
1 13.01 17.02
2 10.03 21.04
3 28.04 09.06
4 11.08 15.09
5 22.09 27.10
6 03.11 08.12


Avbestillingsfrist: 4 uker
Avbestilling må skje skriftlig!

Format 4 farger Stående Liggende
2/1 side 27 000 460x277
1/1 side 18 000 230x277
1/2 side 11 000 230x137
1/4 side 7 500 115x138,5
Bakside 30 000 230x217
Rubrikk 1 500 57 x 40


Alle priser er ekskl mva.
Utfallende annonser må leveres med +5 mm bleeds.
Nytt av året er at vi planlegger å lage en digital variant - et e-magasin som vil deles digitalt og skape nye muligheter for målretting og deling.
Dersom dere booker annonse(r), del evt. en link dersom du ønsker at annonsen skal lede til en egen landingsside, slik at man kan spisse budskapet ennå mer.

Tilleggsomkostninger ved uferdig materiell belastes kunden.



Pris på bilag til bladet på forespørsel.


Bladformat: 230x277
Utfallende trykk: Ja
Satsflate: 230x277
Ferdiggjøring: Stiftet
Papirkvalitet innmat: 115 g silk
Papirkvalitet omslag: 200 g silk
Abonnement:Nedenfor er de ulike typer abonnement:BKLF medlemmer: 1 årsabonnement inkludert i kontingentenBedriftskunder: 1 årsabonnement kr 1395,-, Ekstra abo. kr 1050,-, utland kr 1445,-, Ekstra abo. kr 1150,-Privat 1 årsabonnement: kr 1050,-, utland kr 1300,-Honnør/student: 1 årsabonnement kr 1050,-, utland kr 1250,- Vi gjør oppmerksom på at BKLFs medlemmer vil mottatt et "gratis" fagblad. Ekstra blader utover det ene må eventuelt bestilles som et ekstra årsabonnement. Vi kan også tilby et prøveabonnement på 3 utgaver gratis for nye abonnenter som tidligere ikke har vært registrert som abonnent av fagbladet.
Fagbladet er fritatt for mva på abonnement.

Baker og Konditor

Middelthunsgate 27

0305 OSLO

Tlf: 95833465

Utgiver

Matmedia AS

Trykkeri

Flisa Trykkeri AS