Apéritif er et spesialblad for serveringssteder som hoteller, restauranter, kaféer, barer, puber, selskapslokaler, samt cateringvirksomhet samt fagblad for Norsk Vinkelnerforening. Bladets formål er å øke kunnskapen om innkjøp, salg og servering av mat og drikke blant ansatte i hotell- og restaurantbransjen. Dette gjøres ved å bringe stoff med høy nytteverdi hvor det faglige og det estetiske vies stor oppmerksomhet.
Apéritif er også tilgjengelig på internett gjennom aperitif.no som er Norges mest besøkte om mat og drikke rettet mot forbrukere med 160.000/570.000 unike brukere i uken/måneden (september 2018). Der finner du blant annet en komplett oversikt over produktene du får kjøpt på Vinmonopolet, en Kokebok med over 5.000 oppskrifter og en Bartender med 3.600 drinkoppskrifter. Vi sender ut over 380.000 eposter i uken til mat- og drikkeinteresserte som abonnerer på Dagens rett, Ukens vin, Ukens godbiter, Ukens kake, Ukens drink og vårt ukentlige nyhetsbrev. Dessuten sender vi ut et nyhetsbrev to ganger i måneden til serveringsbransjen.
* Lesertallet inkluderer ikke digital distribusjon.
Antall lesere: 42 000 (KANTAR Media Fagpresse 2019)
Opplag: 4 928; Frekvens: 8 utgaver pr år
Apéritif
Apéritif distribueres til samtlige bedrifter i hotell- og restaurantbransjen, primært mot ansatte med ansvar for innkjøp, salg og servering av mat og drikke, i bedrifter med skjenkebevilling. Bladet distribueres altså til praktisk talt alle slike bedrifter. Dessuten til samtlige Vinmonopol-utsalg. Siden bladet fører annonser for alkoholholdige produkter, er distribusjon til privatpersoner begrenset. Innen hver bedrift av en viss størrelse er det flere enn en mottaker. Apéritif er dessuten fagblad for Norsk Vinkelnerforening.
2. halvår 2021 og 1. halvår 2022 | Trykket | Digital | Totalt |
---|---|---|---|
Foreningsabonnement | 373 | 373 | |
Betalt abonnement | 301 | 301 | |
Løssalg | |||
Rabattert abonnement (over 50% rabatt) | |||
Regelmessig gratis distribuerte | 4 254 | 4 254 | |
Distribuert i alt | 4 928 | 4 928 |
Antall lesere: 42 000 (KANTAR Media Fagpresse 2019)
Leserdokumentasjon: Ja
Nr. | Materiellfrist | Utgivelse |
---|---|---|
1 | 31.01 | 14.02 |
2 | 07.03 | 21.03 |
3 | 18.04 | 02.05 |
4 | 30.05 | 13.06 |
5 | 15.08 | 29.08 |
6 | 19.09 | 03.10 |
7 | 24.10 | 07.11 |
8 | 21.11 | 05.12 |
Avbestillingsfrist er to uker før utgivelse.
Format | 4 farger | Stående | Liggende |
---|---|---|---|
2/1 side | 43 900 | 385x260 | |
1/1 side | 23 900 | 172x260 | |
1/2 side | 16 900 | 83x260 | 172x127 |
1/4 side | 10 900 | 83x127 | 172x60 |
Spesialplassering: | |||
2. omslag | 27 900 | ||
3. omslag | 27 900 | ||
Bakside | 36 000 |
Tillegg for annen spesialplassering er kr 1 500,-.
Tilleggsomkostninger for annet materiell som ikke er korrekt, belastes kunden.
Provisjon: 6,0 %
Formidl. godtgjørelse: 3,0 %
Bilag
Bilagskategori | Pris | Vekt inntil |
---|---|---|
Plastpakket | 31 000 | 50 |
Plastpakket | 36 000 | 100 |
Plastpakket | 48 000 | 300 |
Løse bilag som ikke plastpakkes må merkes: Bilag til Apéritif
Bladformat: 210x297
Spaltebredde: 52 (75)
Utfallende trykk: Ja
Satsflate: 172x260
Ferdiggjøring: Limfrest
Papirkvalitet innmat: 130 g Profi Gloss
Papirkvalitet omslag: 250 g Profi Gloss
Meget høy trykkvalitet. UV lakkert omslag.
Aperitif AS
Gunnarshaug Trykkeri AS