Tenk hvilken fantastisk kulturskatt folk har utviklet ved å leve langs den norske kyststripa! Få andre land i verden har en kyst som er halvannen gang jordas omkrets der det har bodd folk gjennom ti tusen år. Tidsskriftet viser fram et mangfoldig bilde av norsk kystkultur. KYSTEN er også en viktig stemme i den offentlige debatten om kystkulturen.
Opplag: 8 620; Frekvens: 5 utgaver pr år
Archives
0243
Tenk hvilken fantastisk kulturskatt folk har utviklet ved å leve langs den norske kyststripa! Få andre land i verden har en kyst som er halvannen gang jordas omkrets der det har bodd folk gjennom ti tusen år. Tidsskriftet viser fram et mangfoldig bilde av norsk kystkultur. KYSTEN er også en viktig stemme i den offentlige debatten om kystkulturen.
Opplag: 8 620; Frekvens: 5 utgaver pr år
0237
Fagbladet for avfalls- og gjenvinningsbransjen
Kretsløpet ble lansert i 1995 og er det eneste trykte fagbladet for avfalls- og gjenvinningsbransjen. Bladet som har fokus på redaksjonelt innhold med høy kvalitet, er en sentral og troverdig informasjonskilde for alle med behov for å følge den rivende utviklingen i bransjen.
Kretsløpet når relevante beslutningstakere i kommunal,
interkommunal og privat renovasjonsvirksomhet,
miljøvernmyndigheter, konsulentfirmaer og stadig flere
produksjonsbedrifter med avfall som skal tas hånd om. Flere av virksomhetene som abonnerer på Kretsløpet, distribuerer bladet til alle sine ansatte.
Fagbladet har seks årlige, utgivelser av det trykte bladet og e-magasinet, i tillegg til nettmagasinet kretsløpet.no og nyhetsbrev.
Kretsløpet er et uavhengig tidsskrift som redigeres i henhold til redaktørplakaten. Redaksjonelle synspunkter er dermed ikke nødvendigvis sammenfallende med utgiveren, Kretsløpet AS.
Antall lesere: 6 000 (Kantar Media Fagpresse 2024)
Opplag: 1 175; Frekvens: 6 utgaver pr år
0230
Horeca er bransjens klart ledende ledertidsskrift, uunnværlig for proffene som ønsker å oppdatere seg på feltene organisasjon, ledelse, drift og konsept. Magasinet er velrenommert som forum for erfaringsutveksling og for gode råd til bransjen, beskrivelser av spennende konsepter, bedrifts- og trendanalyser.
Horeca redigeres etter Vær varsom-plakaten og Redaktør-plakaten.
Opplag: 4 465; Frekvens: 7
0229
Bedre Gardsdrift er utgitt siden 1981, først under navnet K.K. Heje Driftsteknikk. Skiftet navn i 1991. Bladet er frittstående, uavhengig av organisasjoner, og redigeres etter redaktørplakaten. Vi definerer bonden som bedriftsleder og garden som bedrift, og befatter oss hovedsakelig med mekanisering og driftsteknikk, samt gardsøkonomi. Formålet er å bistå bonden i planlegging og drift, gjennom fagartikler og veiledende reportasjer, det vil si eksempler til etterfølgelse.
Bladet bringer fast gardsanalyser og traktortester.
Opplag: 11 884; Frekvens: 10
0225
Apéritif er et spesialblad for serveringssteder som hoteller, restauranter, kaféer, barer, puber, selskapslokaler, samt cateringvirksomhet samt fagblad for Norsk Vinkelnerforening. Bladets formål er å øke kunnskapen om innkjøp, salg og servering av mat og drikke blant ansatte i hotell- og restaurantbransjen. Dette gjøres ved å bringe stoff med høy nytteverdi hvor det faglige og det estetiske vies stor oppmerksomhet.
Bransjen kan også nås digitalt gjennom vårt nyhetsbrev som distribueres ukentlig til 3 000 beslutningstakere.
Apéritif er siden 1995 også tilgjengelig på internett gjennom aperitif.no som er Norges mest besøkte om mat og drikke rettet mot forbrukere med 200.000/700.000 unike brukere i uken/måneden (oktober 2023). Der finner du blant annet en komplett oversikt over produktene du får kjøpt på Vinmonopolet, en digital kokebok med over 20 000 oppskrifter og en digital drinkbok med 2 000 drinkoppskrifter. Vi sender ut over 350 000 eposter i uken til mat- og drikkeinteresserte som abonnerer på Dagens rett, Ukens vin, Ukens godbiter, Ukens kake, Ukens drink og vårt ukentlige nyhetsbrev.
* Lesertallet inkluderer ikke digital distribusjon.
Antall lesere: 42 000 (Kantar Media Fagpresse 2024)
Opplag: 4 994; Frekvens: 7 utgaver pr år
0212
Elektronikk er et magasin som dekker fagområdene profesjonell elektronikk, informasjonsteknologi (IT) og telekommunikasjon. Gjennom reportasjer og nær kontakt med de forskjellige miljøene, gir vi et bilde av norsk IT-industri, både produsenter og distributører. Aktuelt fagstoff fra forskningsmiljøene har også en naturlig plass. I tillegg til egne reportasjer har bladet faste aktuelt-sider med småstoff fra inn- og utland. Nye produkter presenteres på faste sider.
Antall lesere: 19 000 (Kantar Media Fagpresse 2018)
Opplag: 5 468; Frekvens: 11 utgaver pr år
0169
Parat gis ut av arbeidstakerorganisasjonen med samme navn, Parat, som er tilsluttet YS. Parat distribueres til hver enkelt av medlemmene. Parat har over 40 000 medlemmer der alle er ansatt innenfor alle de fire hovedsektorene i arbeidslivet. I tillegg er politikere, journalister og ledere i nærings-, organisasjons- og arbeidslivet blant de faste leserne. Redaksjonen legger vekt på å holde høy, faglig kvalitet både når det gjelder journalistikk, foto og grafisk design. Bladet skal inspirere og skape debatt om temaer rundt norsk arbeidsliv.
Opplag: 19 431; Frekvens: 4 utgaver pr år
0165
LO-Aktuelt er organ for Landsorganisasjonen i Norge. Målet med bladet er å gi bidrag til debatten om LOs holdninger i viktige økonomiske og faglig-politiske spørsmål. Målgruppen er norsk opinion og fagbevegelsens medlemmer og tillitsvalgte.
Opplag: 49 280; Frekvens: 11 utgaver pr år
0151
Tekna Magasinet er medlemsmagasinet til Tekna – Teknisk-naturvitenskapelig forening, som nå har mer enn 110 000 medlemmer. I Tekna Magasinet møter leserne de som utvikler løsninger for samfunnet innen alle teknologiske og naturvitenskapelige områder. Gode medlemshistorier som illustrerer aktuelle problemstillinger innen områdene arbeidsliv, næringsliv, arbeidsmarked, kompetanse og ny teknologi er kjernen i magasinet. Tekna Magasinet finner du i digital form på teknamagasinet.no
0148
Kjøkkenskriveren, tidsskrift for matomsorg, er et fagtidsskrift for ledere og ansatte i storkjøkken og kantiner. Bladet utgis av Kost- og ernæringsforbundet.
Målsettingen for Kjøkkenskriveren er til enhver tid å være det beste fagbladet for alle som jobber med matomsorg og produksjon av måltider i kantiner og institusjoner.
Temaene favner fra ledelse, drift og teknologi til oppskrifter og spesialkost. Fagartiklene i Kjøkkenskriveren er grundige, informative og faglig relevante både i storkjøkken, undervisning og matindustri. Bladet dekker også messer, fagkonferanser og konkurranser. Kjøkkenskriveren er uunnværlig for den som vil holde seg orientert om hva som skjer innen offentlig matomsorg.
Antall lesere: 13 000 (Kantar Media Fagpresse 2024)
Opplag: 2 685; Frekvens: 6