Kjøkkenskriveren, tidsskrift for matomsorg, er et fagtidsskrift for ledere og ansatte i storkjøkken og kantiner. Bladet utgis av Kost- og ernæringsforbundet.
Målsettingen for Kjøkkenskriveren er til enhver tid å være det beste fagbladet for alle som jobber med matomsorg og produksjon av måltider i kantiner og institusjoner.
Temaene favner fra ledelse, drift og teknologi til oppskrifter og spesialkost. Fagartiklene i Kjøkkenskriveren er grundige, informative og faglig relevante både i storkjøkken, undervisning og matindustri. Bladet dekker også messer, fagkonferanser og konkurranser. Kjøkkenskriveren er uunnværlig for den som vil holde seg orientert om hva som skjer innen offentlig matomsorg.
Antall lesere: 13 000 (Kantar Media Fagpresse 2024)
Opplag: 2 685; Frekvens: 6
Vinforum er et forbrukerorientert tidsskrift for mat- og vininteresserte. Vi tester regelmessig deler av Vinmonopolets assortement, presenterer stoff som gradvis skal utvikle lesernes kompetanse og interesse for vin alene og sammen med mat.
Frekvens: 5 utgaver pr år
Dagligvarehandelen er Norges eneste ukeavis for dagligvarebransjen. Avisen har en utpreget aktualitetsprofil, med bred nyhetsdekning og omfattende reportasjestoff fra bransjen i inn- og utland. Dagligvarehandelen går i dybden i en rekke temautgaver og minitemaer med stor nytteverdi for målgruppen.
89% leser Dagligvarehandelen, 95% av lederne i dagligvarehandelen og 77% i kiosk/bensin/service. Kilde: Kantar 2019.
Daglige oppdateringer av bransjenyheter i nyhetsbrev og på dagligvarehandelen.no
Antall lesere: 65 000 (KANTAR Media Fagpresse 2019)
Opplag: 13 202; Frekvens: 35
Skoforlaget as er utgiver av trykksaker for skobransjen, deriblant magasinet SKO. Magasinet SKO utgis på abonnementsbasis til produsenter, leverandører og detaljister i bransjen. En viktig målgruppe er også betjeningen i butikkene, som gjennom bladet kan følge med i trender, materialutvalg, den nyeste statistikken, aktuelle arrangementer og kurstilbud. Magasinet SKO informerer om aktiviteter, personer og bedrifter av interesse for bransjen, innen- og utenlandske messer, skopleie og produksjonsnyheter, omsetningsstatistikk og bransjens utvikling og tilstand.
Opplag: 509; Frekvens: 4 utgaver pr år
Kjøttbransjen er et faglig, markeds- og næringspolitisk organ for den private kjøttbransjen i Norge. Bladet representerer alle ledd i bransjen fra slakterier via foredling og industri til detaljist. Kjøttbransjen representerer den private kjøttbransjens interesser overfor myndighetene, andre media, konkurrerende omsetningsorganisasjoner og betydelige kundegrupper.
Opplag: 1 037; Frekvens: 8