Uavhengig nyhetskanal for norsk baker- og konditorbransje.
Archives
0547
Uavhengig nyhetskanal for norsk baker- og konditorbransje.
0533
ProDrink er Norges eneste fagavis om brennevin og likør. Etablert i 2020, og utkommer fire ganger årlig. Distribueres til mer enn 4.500 serveringssteder med skjenkebevilling, i tillegg til samtlige Vinmonopol-utsalg. Utgis kun på papir, intet nettsted.
0492
AquaVIT er medlemsbladet til Norske Akevitters Venner, Norges eneste organisasjon med norsk mat- og drikkekultur som hovedformål.
Frekvens: 4 utgaver pr år
0471
Fagavis om øl og brennevin som distribueres til barer, restauranter og hoteller i Norge.
Frekvens: 4 utgaver pr år
0461
ProBeer Dagligvare er fagbladet for øl, cider og FAB i dagligvaresegmentet (under 4,7% vol). Bladet sendes alle dagligvarebutikker, og er i første rekke tenkt til drikkevareansvarlige, ferskvareansvarlige og kjøpmann/butikksjef. Grunntanken er at ProBeer skal sette butikkansatte i stand til å rådgi kunden bedre, samt øke interessen for en av de aller største varegruppene i handelen.
Frekvens: 4 utgaver pr år
0455
Frisør vil informere og inspirere fagfolk i frisørbransjen samt bidra til bedre salongdrift.
Frekvens: 4 utgaver pr år
0445
Salong Hud & velvære er et business-to-business magasin – laget ene og alene for salongeiere og -drivere. Vår ambisjon er å inspirere til god salongdrift og informere om aktuelle bransjesaker.
I Salong Hud & velvære treffer du aktive hudpleiebedrifter i hele Norge.
Frekvens: 4 utgaver pr år
0313
NORGES FAGBLAD FOR BAKER- OG KONDITORBRANSJEN – Vår visjon har alltid vært å være et av de mest moderne og delikate bladene innen matbransjen i Norge – vi skal inspirere, engasjere og informere.
I anledning Baker- og Konditorbransjens Landsforenings 125 års jubileum har magasinets design, layout og innhold fått en storslått oppgradering i 2023, samt at vi har tatt magasinet “inhouse”.
Vårt mål med magasinet er å styrke felleskapet og det å skape stolthet for fag og bransje! Vi ønsker å formidle kunnskap, dele informasjon, oppskrifter, fagstoff, nyt- tige tips og selvsagt også – LIDENSKAPEN. Ved å inspirere, engasjere og skape stolthet, håper vi også å kunne rekruttere unge og nye inn til bransjen.
I 2023 vil vi også kunne tilby helt nye muligheter når det kommer til annonsering i bladet, og vi planlegger også spennende ting digitalt.
Antall lesere: 3 000 (Kantar Media Fagpresse 2018)
Frekvens: 6 utgaver pr år
0232
HK-Nytt er fagbladet til Handel og Kontor i Norge, LOs tredje største forbund. Bladet bringer aktuelt faglig stoff og reportasjer til kontor-, butikk- og lageransatte over hele landet.
Handel og Kontor organiserer i en rekke bransjer, hvorav halvparten arbeider innen detaljhandelen. 10% er ansatt på kontor og lager i engroshandelen, og 10% arbeider i ulike bransjer innen industrien. 10% av HK-medlemmene arbeider i ulike organisasjoner. Resten arbeider innen bransjer som luftfart og reiseliv, aviser og trykkerier, Vinmonopolet, bensinstasjoner, forlag, bokklubber med mer.
Opplag: 72 549; Frekvens: 10 utgaver pr år
0230
Horeca er bransjens klart ledende ledertidsskrift, uunnværlig for proffene som ønsker å oppdatere seg på feltene organisasjon, ledelse, drift og konsept. Magasinet er velrenommert som forum for erfaringsutveksling og for gode råd til bransjen, beskrivelser av spennende konsepter, bedrifts- og trendanalyser.
Horeca redigeres etter Vær varsom-plakaten og Redaktør-plakaten.
Opplag: 4 465; Frekvens: 7 utgaver pr år