Uavhengig nyhetskanal for norsk baker- og konditorbransje.
Archives
0547
Uavhengig nyhetskanal for norsk baker- og konditorbransje.
0533
ProDrink er Norges eneste fagavis om brennevin og likør. Etablert i 2020, og utkommer fire ganger årlig. Distribueres til mer enn 4.500 serveringssteder med skjenkebevilling, i tillegg til samtlige Vinmonopol-utsalg. Utgis kun på papir, intet nettsted.
0492
AquaVIT er medlemsbladet til Norske Akevitters Venner, Norges eneste organisasjon med norsk mat- og drikkekultur som hovedformål.
Frekvens: 4 utgaver pr år
0471
Fagavis om øl og brennevin som distribueres til barer, restauranter og hoteller i Norge.
Frekvens: 4 utgaver pr år
0461
ProBeer Dagligvare er fagbladet for øl, cider og FAB i dagligvaresegmentet (under 4,7% vol). Bladet sendes alle dagligvarebutikker, og er i første rekke tenkt til drikkevareansvarlige, ferskvareansvarlige og kjøpmann/butikksjef. Grunntanken er at ProBeer skal sette butikkansatte i stand til å rådgi kunden bedre, samt øke interessen for en av de aller største varegruppene i handelen.
Frekvens: 4 utgaver pr år
0455
Frisør vil informere og inspirere fagfolk i frisørbransjen samt bidra til bedre salongdrift.
Frekvens: 4 utgaver pr år
0445
Salong Hud & velvære er et business-to-business magasin – laget ene og alene for salongeiere og -drivere. Vår ambisjon er å inspirere til god salongdrift og informere om aktuelle bransjesaker.
I Salong Hud & velvære treffer du aktive hudpleiebedrifter i hele Norge.
Frekvens: 4 utgaver pr år
0232
HK-Nytt er fagbladet til Handel og Kontor i Norge, LOs tredje største forbund. Bladet bringer aktuelt faglig stoff og reportasjer til kontor-, butikk- og lageransatte over hele landet.
Handel og Kontor organiserer i en rekke bransjer, hvorav halvparten arbeider innen detaljhandelen. 10% er ansatt på kontor og lager i engroshandelen, og 10% arbeider i ulike bransjer innen industrien. 10% av HK-medlemmene arbeider i ulike organisasjoner. Resten arbeider innen bransjer som luftfart og reiseliv, aviser og trykkerier, Vinmonopolet, bensinstasjoner, forlag, bokklubber med mer.
Opplag: 72 549; Frekvens: 10 utgaver pr år
0230
Horeca er bransjens klart ledende ledertidsskrift, uunnværlig for proffene som ønsker å oppdatere seg på feltene organisasjon, ledelse, drift og konsept. Magasinet er velrenommert som forum for erfaringsutveksling og for gode råd til bransjen, beskrivelser av spennende konsepter, bedrifts- og trendanalyser.
Horeca redigeres etter Vær varsom-plakaten og Redaktør-plakaten.
Opplag: 4 465; Frekvens: 7 utgaver pr år
0225
Apéritif er et spesialblad for serveringssteder som hoteller, restauranter, kaféer, barer, puber, selskapslokaler, samt cateringvirksomhet samt fagblad for Norsk Vinkelnerforening. Bladets formål er å øke kunnskapen om innkjøp, salg og servering av mat og drikke blant ansatte i hotell- og restaurantbransjen. Dette gjøres ved å bringe stoff med høy nytteverdi hvor det faglige og det estetiske vies stor oppmerksomhet.
Bransjen kan også nås digitalt gjennom vårt nyhetsbrev som distribueres ukentlig til 3 000 beslutningstakere.
Apéritif er siden 1995 også tilgjengelig på internett gjennom aperitif.no som er Norges mest besøkte om mat og drikke rettet mot forbrukere med 200.000/700.000 unike brukere i uken/måneden (oktober 2023). Der finner du blant annet en komplett oversikt over produktene du får kjøpt på Vinmonopolet, en digital kokebok med over 20 000 oppskrifter og en digital drinkbok med 2 000 drinkoppskrifter. Vi sender ut over 350 000 eposter i uken til mat- og drikkeinteresserte som abonnerer på Dagens rett, Ukens vin, Ukens godbiter, Ukens kake, Ukens drink og vårt ukentlige nyhetsbrev.
* Lesertallet inkluderer ikke digital distribusjon.
Antall lesere: 42 000 (Kantar Media Fagpresse 2024)
Opplag: 4 994; Frekvens: 7 utgaver pr år