Skip to content

0546

LEMMY LEKETØYMAGASINET er ditt nye fagnettsted og blad for alt som har med leketøy og hobbyartikler å gjøre. Vårt slagord er «Vi tar lek på alvor!», men det betyr ikke at vi ikke kan ha det artig på jobben. For det har vi!

0545

Tidsskriftet Musikkterapi trykkes to ganger i året, og sendes ut til abonnenter og medlemmer av Norsk Forening for Musikkterapi, som er utgiver.

Tidsskriftet inneholder et mangfold av ulike sjangre, som vitenskapelige artikler, fagartikler, metodisk stoff, debatter, rapporter, intervjuer, bokanmeldelser, stillingsannonser, og medlemsinformasjon fra foreningen.
Tidsskriftet fremmer saker av interesse og betydning for musikkterapeuter, musikkterapistudenter og for musikkterapien forstått som profesjon, fag og felt. Tidsskriftet har forskende og praktiserende musikkterapeuter og musikkterapistudenter som sin største leserkrets. I tillegg vil vi nå alle som er interessert i musikkterapi og mer overordnede sammenhenger mellom musikk og helse, og arbeider for å legge til rette for videre faglig utvikling gjennom forskning, nyhetssaker og debattstoff.

0540

AKSESS – tidsskrift for arkiv og dokumentsjonsforvaltning

AKSESS er et nytt, uavhengig kulturtidsskrift om arkiv og dokumentasjonsforvaltning. Tidsskriftet skal drive kritisk journalistikk og gi rom til refleksjon, debatt, erfaringsdeling og underholdning. Målet er å nå ut til hele sektoren og på den måten bidra til å utvikle og binde feltet sammen, men også å bidra til å synliggjøre verdien av arkiv for norsk offentlighet.
Antall lesere: 10 400
Opplag: 2 394; Frekvens: 4 utgaver pr år

0539

Subjekt er landets ledende kulturavis. Redaksjonen er underlagt Vær varsom-plakaten og opererer etter høye presseetiske standarder. Avisen er utgitt med støtte fra Fritt ord, Kulturrådet og Medietilsynet.

0528

Gatelagmagasinet skriver om og for de som spiller fotball på de 28 gatelagene i fotball som nå er tilknyttet Fotballstiftelsen. Vi skriver om hvem spillerne er, deres forhistorier, hva de har gjort for å bli rusfrie, kamper, turneringer, treninger, ruspolitikk, humor og bøker og filmer.
 
Målgruppen er folk i alle aldre som vil støtte sitt respektive Gatelag det være seg Rosenborg, KFUM, HamKam eller Odd Skien.

0507

Transit magasin er Norges nye globale nettmagasin.

0504

Noregs einaste allmenne tidsskrift for folkemusikk og folkedans.

Opplag: 1 708; Frekvens: 4 utgaver pr år

0503

Veteran er et interessemagasin for veteraner fra militære internasjonale operasjoner. Gjennom magasinet får leseren ta del i hvordan det er å tjenestegjøre ute, hvem som gjør det og mangfoldet av oppgaver disse menneskene har, og har hatt. Magasinet tar for seg alt fra personlige historier til forskningsstoff og relevante politiske saker. Veteran er Norges eneste veteranmagasin og utgis av Norges veteranforbund for internasjonale operasjoner (NVIO).

Frekvens: 4 utgaver pr år

0499

Josimar er et uavhengig, månedlig tidsskrift som dekker norsk og internasjonal fotball som fagfelt, kulturfenomen, samfunnsaktør og forretningsområde. Tidsskriftet kom med sin første utgave i april 2009.

Frekvens: 8 utgaver pr år

Tilbake til toppen