Skip to content

0533

ProDrink er Norges eneste fagavis om brennevin og likør. Etablert i 2020, og utkommer fire ganger årlig. Distribueres til mer enn 4.500 serveringssteder med skjenkebevilling, i tillegg til samtlige Vinmonopol-utsalg. Utgis kun på papir, intet nettsted.

0492

AquaVIT er medlemsbladet til Norske Akevitters Venner, Norges eneste organisasjon med norsk mat- og drikkekultur som hovedformål.

Frekvens: 4 utgaver pr år

0461

ProBeer Dagligvare er fagbladet for øl, cider og FAB i dagligvaresegmentet (under 4,7% vol). Bladet sendes alle dagligvarebutikker, og er i første rekke tenkt til drikkevareansvarlige, ferskvareansvarlige og kjøpmann/butikksjef. Grunntanken er at ProBeer skal sette butikkansatte i stand til å rådgi kunden bedre, samt øke interessen for en av de aller største varegruppene i handelen.

Opplag: 8 253; Frekvens: 4 utgaver pr år

0455

Frisør vil informere og inspirere fagfolk i frisørbransjen samt bidra til bedre salongdrift.

Opplag: 6 315; Frekvens: 4 utgaver pr år

0445

Salong Hud & velvære er et business-to-business magasin – laget ene og alene for salongeiere og -drivere. Vår ambisjon er å inspirere til god salongdrift og informere om aktuelle bransjesaker.

I Salong Hud & velvære treffer du aktive hudpleiebedrifter i hele Norge.

Opplag: 3 144; Frekvens: 4 utgaver pr år

0097

Skoforlaget as er utgiver av trykksaker for skobransjen, deriblant magasinet SKO. Magasinet SKO utgis på abonnementsbasis til produsenter, leverandører og detaljister i bransjen. En viktig målgruppe er også betjeningen i butikkene, som gjennom bladet kan følge med i trender, materialutvalg, den nyeste statistikken, aktuelle arrangementer og kurstilbud. Magasinet SKO informerer om aktiviteter, personer og bedrifter av interesse for bransjen, innen- og utenlandske messer, skopleie og produksjonsnyheter, omsetningsstatistikk og bransjens utvikling og tilstand.

Opplag: 542; Frekvens: 4 utgaver pr år

Tilbake til toppen