Skip to content

0541

Min energi er en digital publikasjon for strømsparing og alternative energiløsninger.
Min energi er en ny publikasjon Tun Media med klare mål om å skrive dybdesaker om energisparing, tips, guider og produkttester. Den er etabler i samme avdeling som våre tre eksisterende publikasjoner

0535

Frittstående vitenskapelig tidsskrift. Formålet er kunnskapsutvikling og formidling om hvordan styre, utvikle og organisere offentlig virksomhet. Tidsskriftet har fagfellevurderte artikler, men kan også ta inn andre relevante artikler og faglige kommentarer.

Opplag: 6 700;

0530

LederNytt er Norges ledende ledermagasin som har en helt unik posisjon hos ledere i næringslivet.


I hvert nummer av magasinet LederNytt presenteres nyttige, lærerike og inspirerende artikler som omhandler ulike problemstillinger en leder møter i hverdagen. LederNytt er for ledere som ønsker å bli bedre på ledelse eller de som ønsker å lære mer om ledelse!

Vårt mål er å tilføre ledere kunnskap, inspirasjon og læring for å utøve et bedre lederskap. Dette gjør vi gjennom vårt nettsted www.ledernytt.no samt magasinet LederNytt (print + digitalt).
Antall lesere: 11 000 (KANTAR Fagpresse 2022)
Opplag: 7 547; Frekvens: 6 utgaver pr år

0527

Nettavisen for salgs- og markedsfolk

0521

Vi er et uavhengig fagnettsted som følger sirkulær økonomi fra dag til dag.

0520

Lokalavisa for kommunikasjonsfolk

0510

Bladet går til alle Forbundet for Ledelse og Teknikks medlemmer, politikere, statsadministrasjon, presse, organisasjoner og andre interessenter.

Opplag: 22 357; Frekvens: 8 utgaver pr år

0505

Shifter er en uavhengig nettavis om norske teknologibedrifter i den nye økonomien.  Vi skal dekke smått og stort i startupbransjen, men også følge innovasjon i større selskaper. Det er ideer, utfordringer, penger, makt, mennesker og gode historier overalt.

0502

Oslo Business Memo er en multiedial publikasjon som utvikler kritisk og grundig journalistikk og fagstoff om økonomi, næringsliv, arbeidsliv, politikk og forvaltning med utgangspunkt i hovedstadsområdet. Siden oppstart i 2010 er det publisert et betydelig antall saker både på nettsiden i magsinformat. Vårt nettverk av journalister er også leverandør av nyheter og artikler til flere andre fagpressepublikasjoner som Finansfokus, Paratbladet og Ingeniørenes Stemme. Vi var stolte medvinnere av Fagpressens innertierpris til Finansfokus for 2018.

0498

Næringspolitikk.no er en nettavis som publiserer nyhets- og meningsinnhold om næring og politikk. problemstillinger. Ansvarlig redaktør er Torbjørn Leidal, medlem av Norsk Redaktørforening.

Tilbake til toppen