Skip to content

0513

Dronemagasinet er UAS Norways redaksjonelle nettsted for nyheter og oppdateringer for ubemannet luftfart, ofte omtalt som droner.

0437

KINOMAGASINET (www.kinomagasinet.no) er fagbladet for kinobransjen, som tar for seg filmmediet i alle visningsvarianter, fra kinolansering, til video- og VOD-lansering. Magasinet retter hovedfokus på lanseringsfasen for filmene og de tekniske aspektene rundt dette, samt bransjemenneskene og firmaene som står for lanseringene i Norge. KINOMAGASINET skriver også om film i preproduksjons- og produksjonsfasen, samt har intervjuer med filmmannskap og skuespillere.

Frekvens: 4 utgaver pr år

0334

er fagbladet for energibransjen. Bladet skal på et fritt redaksjonelt grunnlag informere og reise debatt om det som skjer innen produksjon og overføring av elektrisitet og varme. Energiteknikk, tidligere Elektro, ble etablert i 1888 og er et av landet eldste fagblader.
Norsk Elektroteknisk Forening har utgiverrettighetene, mens bladet utgis av ElektroMedia AS. Bladet har ingen styrende eierinteresser, og fremstår med en frisk og markant profil. ElektroMedia driver også nettstedet www.energibransjen.no med daglig nyhetstjeneste og nyhetsbrev annen hver uke.

Frekvens: 8 utgaver pr år

0212

Elektronikk er et magasin som dekker fagområdene profesjonell elektronikk, informasjonsteknologi (IT) og telekommunikasjon. Gjennom reportasjer og nær kontakt med de forskjellige miljøene, gir vi et bilde av norsk IT-industri, både produsenter og distributører. Aktuelt fagstoff fra forskningsmiljøene har også en naturlig plass. I tillegg til egne reportasjer har bladet faste aktuelt-sider med småstoff fra inn- og utland. Nye produkter presenteres på faste sider.
Antall lesere: 19 000 (Kantar Media Fagpresse 2018)
Opplag: 5 624; Frekvens: 11 utgaver pr år

Tilbake til toppen