Skip to content

0501

Parc Fermé er et nisjenettsted med norsk og internasjonal bilsport som dekningsfelt. Parc Fermé er et seriøst nyhetsmedium som formidler nyheter, analyser og reportasjer fra bilsporten etter journalistikkens metoder og etiske prinsipper.

0490

Bobil og Caravan Magasinet, BoCM, er Norges største fagtidsskrift for campere med bobil, campingvogn eller telt. I BoCM presenteres nyheter fra produsenter, importører og forhandlere innen caravanbransjen. I tillegg dekkes en lang rekke reisemål i inn- og utland i form av reisereportasjer og oppsøkende journalistikk. Magasinet tar også opp viktige samfunnsspørsmål tilknyttet miljø, drivstoff, innovasjon og ny teknologi innen bransjen. Myndighetene føles på «pulsen» og følges tett. BoCM reiser også kritiske spørsmål til myndigheter og andre når det er nødvendig. Magasinet eies og utgis av Norsk Bobil og Caravan Club, med helt uavhengig redaksjon.Norsk Bobil og Caravan Club (NBCC), stiftet i 1960, er Norges største og eldste interesseorganisasjon for alle med bobil og campingvogn. NBCC har over 20000 medlemsfamilier og arbeider for bedre campingopplevelser, sosiale opplevelser, inspirasjon, praktiske tips og råd, og økonomiske medlemsgoder. Organisasjonen har lokalavdelinger spredt over hele landet registrert i 11 regioner. NBCC er en partipolitisk nøytral organisasjon som skal ivareta medlemmenes interesser overfor myndigheter, organisasjoner, virksomheter og andre med tilknytning til caravanbransjen.

Opplag: 20 922; Frekvens: 6 utgaver pr år

0452

Bobilverden.no er et uavhengig nettmagasin grunnlagt i 2012. Innholdet spenner over temaer som reisetips, nyheter om bobiler og utstyr, bobilplasser, lesernes opplevelser, tekniske og juridiske råd, rammevilkår og ellers alt som har med bruk av og opplevelser i bobil å gjøre.


Bobilverden.no publiserer normalt hver dag. Nyhetsbrev går ut to ganger i uka til ca 6000 mottakere. Bobilverden har om lag 40 000 tilhengere på Facebook og publiserer også regelmessig der og på Twitter.

0441

Norges beste traktorblad kommer ut 6 ganger i året og gir deg siste nytt fra bransjens raftigste maskiner, ferske prøvekjøringer, utfordrende tester av traktorer, ATV og verktøy samt lærerike mekketips for alle som ferdes i verkstedet. I Traktor kan du også lese om menneskene bak traktorene, om veteranentusiastene og utøvere av traktorsport.
I tillegg har vi våre nettsider traktor.no med daglige nyheter.
Antall lesere: 82 000 (F&M MGI 22/2)
Opplag: 9 660; Frekvens: 6 utgaver pr år

0018

Yrkestrafikk ble etablert som Bussen i 1956, og er Yrkestrafikkforbundets (tidl. Norsk Rutebilarbeiderforbund) fagtidsskrift. Yrkestrafikkforbundet er medlem av Yrkesorganisasjonenes Sentralforbund (YS).

Bladets funksjon er å holde medlemmer og andre interesserte ajour med rammebetingelsene for næringen og konsekvenser for arbeidstakerne. Bladet tar opp spørsmål som vedrører medlemmenes arbeidsmiljø og forholdet mellom arbeidsgiver og arbeidstaker innen gods- og persontransport og terminalarbeid. Det gis også dekning av organisasjonsvirksomhet sentralt og lokalt. Yrkestrafikk skal også holde offentlige myndigheter og andre orientert om Yrkestrafikkforbundets og medlemmenes syn på arbeidsgiver- og arbeidstakerspørsmål, og på næringspolitiske spørsmål. Bladet omtaler også endel tekniske nyheter omkring busser, lastebiler og utstyr.

Opplag: 12 900; Frekvens: 6 utgaver pr år

Tilbake til toppen